Nyheder & Presse

Sig ”privet” til din snack

08-10-2018

Sig ”privet” [priˈvet] (hej på russisk) til din snack… nu er Danmarks første autentiske russiske brødsnack at finde i udvalgte MENY-butikker i Nordsjælland og på Østerbro.

Det er Ruslands mest traditionelle brødsnack, kaldet ”sushki”, der nu forhandles af udvalgte MENY-butikker med navnet ”RUSSIAN®” som varemærke.

”RUSSIAN®”er en lille, sprød ring af brød med eller uden smag og forskellig ”drys” på toppen. En sprød, praktisk og lækker snack, der er perfekt til madkassen, mellemmåltidet, sportsaktiviteten eller til en dejlig kop te.

Kun naturlige ingredienser er anvendt, ingen tilsætningsstoffer eller E-numre. Med dens kun 5% fedt og 3% sukker er ”RUSSIAN®” sundere end de fleste andre brødsnacks i handlen.

”RUSSIAN®” kommer i en fantastisk smukt dekoreret emballage baseret på den berømte russiske ”Gzhel” og ”Khokhloma” håndværksstil.

”RUSSIAN®” henvender sig til alle i alle aldre, som elsker en rigtig ”knasende” snack, der nu har fået en ny, autentisk og spændende snack, der er nem og dele og nyde i mange situationer.

”RUSSIAN®” findes i 150g poser i to varianter: ”Original” samt ”Birkes” og forhandles i følgende butikker: MENY-Bryggervangen, MENY-Østerfælled Torv, MENY-Hellerup, MENY-Rungsted, MENY-Bistrup samt MENY-Nærum

Om Hugo Nielsen

Hugo Nielsen International (HN Int.) er en ny importør og distributør af nye og spændende fødevarer fra forskellige steder i verden.

Specielt indenfor fødevarer kan Rusland tilbyde en lang række spændende, nye typer, der ikke findes i Danmark – bl.a. ”sushki” som er elsket af alle i Rusland, som i Danmark vil blive lanceret med navnet ”RUSSIAN®” som varemærke.

Læs mere på: www.hugonielsen.com

Pressekontakt:

Thomas Poulsen
E: tp@hugonielsen.com
M: 28513483